Castrum Termálkemping****

Hajdúböszörményi

 • slideHB1.jpg
 • SLIDEHB2.jpg
 • SLIDEHB3.jpg
 • SLIDEHB4.jpg

   

Fontos információk:
 • A kemping és az apartmanok is még nyitva vannak jelenleg.
 • Recepció nyitva tartás: minden nap 8-16:30 óra között

  Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy csak ebben az időpontban tudnak jönni a kempingbe, és tudnak bejelentkezni.

 • A Fürdő és a kemping egy területen vannak, a kempingből közvetlenül át lehet menni a fürdőbe (nyitvatartási időben). A szállásdíjban benne van a fürdőbelépő.
 • A Bocskai Gyógyfürdőben jelenleg csak a strand üzemel, valamint az épületek közötti körmedence. A fedett fürdő és a szaunák sajnos még zárva vannak. De a strandon is van gyógyvizes medence! A strand előreláthatólag még szeptember közepéig nyitva lesz.
 • A fürdő minden nap 8:30 és 19:30 között van nyitva.
 • 2 épületben vannak apartman szobáink, a Fürdő és a Kemping épületében. Mindegyik szobánkban van saját fürdőszoba és felszerelt minikonyha.
Telefonszámunk: +36 20 959 19 31
 
 

A STRAND NYITVA TARTÁSA: 2020. JÚNIUS 5. (PÉNTEKTŐL) MINDEN NAP 8:30-19:30

ÜZEMELŐ MEDENCÉK ÉS BEFOGADÓKÉPESSÉG: SZABADTÉRI VÍZFORGATÓS MEDENCÉK (ÚSZÓMEDENCE: 158 fő, CSÚSZDÁS MEDENCE: 57 fő, GYERMEKMEDENCE: 12 fő)

Június 19-én, pénteken megnyitottak a Bocskai Strandfürdő gyógyvizes medencéi!
Az érvényben lévő jogszabályi korlátozások miatt a gyógyvizes medencékben az élményelemek jelenleg nem üzemeltethetőek, illetve a fedett termálfürdő nyitásáról még nincs információnk, így a benti öltözőket nem lehet használni, továbbá a szaunák sem üzemelnek!
 
Information: We would like to inform our guests, that only outside pools are open, inside pools and saunas are closed. But there are thermal pools outside too! Thank you for your understanding.
Informationen: Wir möchten unsere Gäste darauf hinweisen, dass nur Außenpools geöffnet sind, Spa und Saunen sind geschlossen. Es gibt aber auch Thermalbecken im Freien! Wir danken Ihnen für Ihr Verständnis.

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

 


 

Kedves Vendégeink!

2020.06.05-től a gyógyapartmanos szállóvendégek részére IS a recepció ismét a KEMPING épületében lesz! Szeretnénk felhívni figyelmüket, hogy a recepció MINDEN NAP 8-16:30 óra között van nyitva!

Köszönjük a megértést!

Dear Guests!

From 05.06.2020, the reception for the guests who reserved in the Spa rooms will be again in the CAMPING building (GREEN)! We would like to inform you that in this period the reception is open EVERY DAY from 8.00 to 16.30!

Thank you for the understanding!

  

 

 


 
Hajdúböszörmény mobilalkalmazás
http://helysegkalauz.hu/

Ne maradjon le semmiről!

Nevezetességek, Éttermek, szálláshelyek, Városi rendezvények, GPS kalauz